Satsang Cirkel – Helderheid in Liefde

Satsang cirkel - Helderheid in Liefde

Een satsang cirkel is een plek van stilte, bezinning, vragen, antwoorden en uitwisseling.

Maandagavond 19 november In EdanZ Groningen. Satsang cirkel -  Helderheid in Liefde

Betty deelt op basis van een thema van die avond haar bevindingen en afstemming, presenteert oefeningen en energetisch samen-werk. Daarnaast kun je deze avond zelf thema’s of vragen inbrengen.
Samen onderzoeken we metafysische en alledaagse thema’s die hartverwarmend en ziel rakend zijn met als doel jouw eigenheid te verhelderen en versterken.

De onderwerpen kunnen levensvragen zijn zoals liefde, werk, veranderingen of gaan over Bewust Zijn, energie-werk, metafysica, etc. Je bepaalt zelf in hoeverre je liever luistert of inbrengt. Niets hoeft.
Reacties van anderen in de cirkel zijn op basis van de eigen innerlijke waarneming. Wat brengt het thema of onderwerp bij jou teweeg?

Je hebt hiervoor geen ervaring nodig, slechts je belangstelling en onderzoekende geest. Fijn dat je er bent!

BETTY - 'Van jongs af aan heb ik mezelf vragen gesteld over wie ik ben en meer algemeen, wie we zijn als mensen. In mijn volwassen leven heb ik met dit doel de studie sociale academie gedaan, wijsbegeerte gestudeerd, en een opleiding energetisch healer/reader gevolgd. Wie je bent leer je niet alleen door studie, maar door te ervaren, te delen en van elkaar te leren. Zelf voelen, zelf ervaren en onderzoeken waar jij echt authentiek jij kunt zijn. Zowel mijn geest als mijn hart heb ik uitgedaagd om open te gaan in een wereld die niet altijd klopt. 
Ik wil hoogsensitieven ondernemende mensen een hart onder de riem steken en hen helpen hun eigenheid te ontdekken en neer te zetten. Voor onszelf, maar ook voor onze wereld. We hebben een missie en we hebben een wereld die dit niet altijd begrijpt. Laat staan dat we onszelf altijd begrijpen of dat we tegen uitdagingen aanlopen die ons pad vertroebelen. Deze uitdaging kunnen we ontrafelen door samen met energiewerk aan de slag te gaan en te gaan ontdekken hoe dat voor jou werkt en wat daardoor kan verschuiven in je leven ten positieve.
Ik ben werkzaam als raadgeefster en geef consulten energetisch samen-werk. Ik volg een verdiepende opleiding tot energetisch therapeut.'

--- OVER - AVOND IN BEWUST-ZIJN ---

Iedere maandag organiseert EdanZ een avond in Bewust-Zijn. De avonden worden verzorgd door diverse docenten, met uiteenlopende achtergronden. Zij delen hun ervaring en kennis in een avondvullende workshop van 2,5 uur. Zo worden verschillende tradities en methodes geïntroduceerd op het gebied van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Wellicht kun jij je laten inspireren op jouw levenspad!

Via deze avonden kunnen deelnemers en docenten kennis maken met elkaar. Deze avond is voor ervaren docenten een visitekaartje om zichzelf te laten zien aan een andere doelgroep, dan via het eigen netwerk bereikt wordt. Daarnaast is het een plek om te experimenteren met nieuwe werkwijzes en technieken en is er de ruimte voor beginnende workshopgevers om zichzelf te ontwikkelen. Wil je deelnemen aan het netwerk, en een avond verzorgen, of wil je iemand aandragen voor het verzorgen van een avond, neem dan contact op via: wanda@edanz.nl.

Warme groet,
Wanda

PRAKTISCH
Iedere maandagavond - 19.30-22.00
€15,- (€12,- met EdanZ Kaartsysteem, €9,- met stadjerspas)
Je hoeft je niet aan te melden. Kom wanneer het jou uitkomt.

FACEBOOK
Volg actuele events & informatie via onze Facebookgroep: Avond in Bewust-Zijn - Groningen
www.facebook.com/groups/2339495819426269/about

MEER INFORMATIE
www.edanz.nl/avond-in-bewust-zijn

>