Samen-Schouw

Waarschijnlijk heb je al heel wat gedaan op gebied van Zelf healing en bewustzijn. Ben je -redelijk- vertrouwd met energie werk en ken en beoefen je verschillende manieren van mediteren. Zou jij je systeem verder willen onderzoeken, willen belichten wat nu nog wat verborgen is, willen ontdekken wat zich buiten je comfortzone aan je wil tonen? Dan is Samen-Schouw voor jou.

Wat is Samen-Schouw.

Samen-Schouw is een manier van samen kijken naar wat zich afspeelt in je energetisch systeem. Het is als innerlijk schouwen, of mediteren, maar dan met z’n tweeën. Het kan gaan over het nu, verleden of voor-verleden. De focus ligt op zielsaspecten die zich aandienen. De Samen-schouw gaat dan voorbij het persoonlijke. 

Wat kun je van Samen-Schouw verwachten.

Na een voorgesprek bespreken we samen af hoe we de tijd gaan indelen. Alleen Samen-Schouw of een combinatie met mediamieke coaching of energetische behandeling. Ik hou van helderheid. Dat jij weet wat er gebeurd en ruimte ervaart je eigenheid in te brengen. Wat je ontdekt tijdens de Samen-Schouw is veelal verrassend en daardoor ook bijzonder. Het kan een lange uitwerking hebben en je vele inzichten brengen. Ook kan het vastzittende knopen oplossen. We doen het samen, en met geestelijke begeleiding. Door met hen samen te werken kan ik enerzijds alert zijn wat bij het aardse hoort en anderzijds energie ontvangen van steun en begeleiding. Zij geven de Schouw een gouden randje. Een bijzondere ervaring.

Wat wordt er van jou verwacht en wat van de begeleiding ?

Samen-Schouw is een actieve manier van onderzoek. Vooraf is afgesproken waar we de focus op leggen en wat je wilt bereiken. Je kunt gaan liggen op een behandeltafel, zodat jij je over kan geven aan wat zich aandient. Samen creëren we een bedding en ‘schouwveld’. Zodra jij daar prettig in bent gaan we verder. Ik stel je vragen en geef bedding en begrenzing. De Schouw kan heel actief zijn en snel diverse fases doorlopen of zij is rustig, kalm en aftastend.

Kosmische Connectie

Een aantal vragen beantwoord

Heb je begeleiding van een gids?

Ja en Nee. Ik voel in de afstemming steun en doorstroming. Ook zie en voel ik aanwezigheid van helpers. Heel bijzonder en fijn. Tegelijkertijd doen we het heel duidelijk samen. Er is geen storende invloed, noch verheerlijking van iets goddelijks buiten ons.

Wat is een Schouw veld?

Stel dat er vele energetische velden zijn. Jij bent je eigen ankerpunt van waarneming.  In het waarnemen huist Bewust Zijn. Als het waarnemen wat vertroebeld wordt doordat een energieveld zich afsluit of verstorend meetrilt is je waarneming versluierd en dat geeft uitwerking op je self gevoel en je functioneren. Om dat te verhelderen, ontstoren, contact te maken kunnen we in Samen-Schouw gaan. We creëren dan een energieveld van waaruit we kunnen waarnemen wat zich in het alledaagse niet kan vertonen, maar wel in ons gezamenlijke veld. Of een energieveld wordt aangereikt. Dit veld sluiten we na afloop af, omdat zij haar dienstbare functie heeft gedaan.

Wat zijn energetische velden.

Als ik het over een huis heb stel ik me misschien een leuk vrijstaand huisje voor. Als jij het over een huis hebt stel jij je misschien een villa voor. We hebben dan een heel verschillen dee bij wat voor ons een huis is. Als je dit doortrekt dan zou het zelfs zo kunnen zijn dat we niet met elkaar kunnen communiceren, we kunnen elkaar niet begrijpen. Het lijkt wel of we op andere werelden wonen.

Hoe zit het met manipulatie.

De zoektocht is naar authenticiteit. Om dit te voelen en ervaren voor jezelf en om hiermee onze wereld te betreden. Onze wereld is geen los zand van verschillende elementen en individuen. We zijn verbonden met elkaar, op verschillende manieren. En dus zijn we niet zonder invloed. Het is zelfs de vraag of dat wenselijk is...Waar we naar zoeken is de meest gezonde blik  en ervaringsveld van binnen uit. In volledige erkenning van beïnvloedende velden. Om dan vervolgens te mogen ervaren dat alles oké is om er te zijn, zonder dat jij erdoor kracht verliest, maar eerder aan kracht wint.

>