Jij

Jij bent een kosmische reiziger die ondernemend aanwezig wil zijn. Tegelijkertijd kun jij je ondermijnd en onzeker voelen. Je wilt passievol leven, maar het lijkt alsof je het niet altijd kloppend krijg. 

Ligt het aan de wereld waarin we leven? Ligt het aan wat je hebt meegemaakt? Is dit wat anderen doen of jij zelf? En hoe krijg je het weer kloppend voor jezelf?

Dat je kunt voelen, weten en ervaren dat je volop aanwezig bent, hier en nu!

Je wilt je missie leven, een fijn contact hebben met anderen en in jezelf, bouwen aan een goed leven en een mooie wereld. 

Hoe ga je om met lastige omstandigheden. Waar staan ze voor, waar is je bewegingsruimte. Met zelfvertrouwen en met compassie de wereld tegemoet treden, dat is waar je naar verlangd.

Ik

Van jongs af aan heb ik uitdagingen gekend. Zo is eenzaamheid en er alleen voor staan een belangrijk thema in mijn leven. Het deed me op zoektocht gaan, omdat ik voelde dat dit nooit de bedoeling kon zijn.

Dat wat niet klopt moet opgehelderd worden.  Vastzittende pijn, zelf sabotage, de blokkades op fijne en heldere verbindingen in jezelf en met je omgeving. Afleiding en manipulatie kwam ik tegen tot diep verscholen in energetische netwerken in mezelf, om me heen en bij anderen.  

Ik leerde omgaan met wat aan werkelijkheid is geweest in mijn leven, en te ervaren waar ik kon transformeren, waar mijn ruimte voor heelwording is. 

De weg terug naar innerlijk zielcontact en gezonde verbindingen met elkaar is mijn bron van onderzoek. Ik doe dat vanuit een metafysisch perspectief. Ik voel me gedreven door een perspectief van wat mogelijk is, ook al is het niet altijd meteen zichtbaar.

Energetisch samen-werk

Op zoek tocht naar wie is de mens volgde ik de studie sociale academie en wijsbegeerte. Daarnaast diverse Energetische opleidingen. Ik vond het antwoord niet en besloot mij te richten op mijn werk als ondernemer. 18 jaar runde ik kledingzaken. Maar ook daar was mijn antwoord niet. Ik kwam terug en zette mijn leerroute verder in naar energetisch/metafysisch onderzoek naar contact in mezelf en met anderen. Ik leerde hoe ik kon schouwen, kon kijken naar wat niet meteen zichtbaar is. Ik leerde dat schouwen en dit integreren in het leven en anderen hiermee van dienst zijn mij vervulling geeft. Ondanks de vele tegenwerpingen, vooroordelen en onzekerheden.  Ik leerde dat als ik vanuit dit deel van mijzelf anderen ondersteunde mensen hun eigen gevoel van bron inspiratie gingen ervaren.

           Liefde is  wat we middels energetisch gevoelsproeven als authentieke verbinding ervaren. In onszelf en in contact. Je aansluiten op een lichtnetwerk van dierbare samenwerkingen, in jezelf, op aarde en beyond. Laten we onze eigen binnenwereld en die om ons heen weer kloppend krijgen!

Ik ontwikkelde een eigen manier van werken. Door ervaring, jarenlang werken als mediamiek coach, intensieve zelfstudie, als ook scholing bij anderen, gaven mij bevestigingen. We hebben allemaal een bijdrage aan deze wereld. Mijn worstelingen, ontdekkingen en daarmee nu anderen ondersteunen en de wereld tegemoet te treden is de mijne. Het leren ervaren van je energetisch systeem met als doel het ontdekken van je eigenheid.

In onszelf, met anderen, het leven, alles manifesteert en creeerd als een vorm van contact.  Ons bewustzijn kijkt via vele spiegels naar buiten en naar binnen. We zoeken het antwoord in de kern van sturing, waar we kunnen richten, waar we schoonheid en inspiratie vinden, waar we welwillend het leven laten komen en tegelijkertijd onze rebelse liefde inbrengen in ons leven. Als een gekleurde diamant die onze kern naar haar vervulling schittert.  Leven en creĆ«ren doe je niet alleen, we doen het samen!

Opstaan in jezelf

We komen hier om elkaar te ontmoeten. We komen hier uit liefde voor de potentie van deze prachtige aarde en voor de liefde die we voelen voor de mensen die we gaan ontmoeten, waarmee we ons kunnen verbinden. De uitdagingen die we tegenkomen zijn legio. Of we nu geloven dat we door lijden leren, of dat lijden een afleiding is, we zijn allemaal op zoektocht. Om op te staan in ons authentieke zelf, om degenen die we zijn verloren vol liefde te kunnen laten zien dat niet alles verloren is. Om degenen die ons verdriet hebben gedaan te kunnen laten zien dat we niet verloren zijn. Om degenen die manipuleren en macht uitoefenen te laten weten dat we naar ze kijken en ontrafeld hebben wat ons waarlijk weten is.

Betty Brouwer

* Mediamiek Coach

* Enegetisch Begeleidster

* Cosmic Heart Inspirator

Lang heb ik me verzet tegen samen werking met mijn zielaspecten. Ik vertrouwde het niet, omdat ik mijn persoonlijke ervaringen als ijkpunt nam. Maar de toenadering bleef zachtjes aandringen, fluisteren bijna en de ervaringen die ik opdeed, daar kon ik niet omheen. Ook het contact met vrienden 'aan de andere kant' "Er is zoveel om met jullie te delen, we willen  het contact weer herstellen en onze vrienden kunnen bereiken. Wil je richtingwijzer zijn voor degenen die hun contact verloren zijn", Uiteindelijk zei ik Ja. 

Met het besef dat ik me nooit uitgeleerd voel en het leven niet zonder haar uitdagingen is.

>