Open Consult

Open Consult

 Iedere vrijdagochtend de mogelijkheid om kennis te maken. 

Voor wie:

- Je wilt graag kennismaken en onderzoeken of je een traject bij mij zou willen volgen


​Wat houdt het in:

Ons leven is een beweging van ontmoeten, stilte en verwerken. Soms zitten we eventjes of voor langere tijd vast of zoeken we naar betekenis. In mijn werk help ik je bij het helder krijgen van een situatie, relatie of werk en ondersteun ik je bij je transformatie proces.Tijdens het open consult  kan ik samen met jou een aantal vragen die je hebt bespreken. Voor een Cosmic Heart Healing raad ik je aan een dubbele afspraak in te plannen. De duur van het open consult is 30 minuten.

Ik maak gebruik van: 

Open gesprek - we bespreken samen wat in jou verlangd naar verheldering. Ik kan een reading doen of we hebben samen een open gesprek.

Ondernemers Consult - Als ervaren of startende ondernemer heb je vragen over je bedrijf, je innerlijke motivatie of de te volgen koers. Ik ondersteun bewuste ondernemers en kan hierbij niet alleen gebruik maken van mijn jarenlange ervaring als onderneemster in de detailhandel ( 18 jaar markt en kledingwinkels ) als ook door mijn werk als WordPress Coach en Website designer ( www.zichtbaar-zijn.nl)

Cosmic Heart Healing: Ook al is je oorspronkelijkheid nog zo verstopt en weet je zelf eigenlijk niet welke kant op, dan kan een healing een hele fijne en verzachtende manier zijn om hiermee contact te maken. Je kunt je erbij voorstellen dat je Zijn wordt uitgedrukt in de energie in en om je heen. Hiervan draag ik de mijne bij me. Tijdens een healing stem ik me af op een energetisch systeem voorbij de persoonlijkheid waar niets dan liefde, kracht en inzicht middels energetisch contact aanraakt en in beweging zet. Soms heel ontspannend en rustgevend, een ander moment intens en diepgaand. Echter nooit voorbij je grens of wens. Ik ervaar een healing als een hele fijne en helende manier van contact maken.

Hemel Fluisteringen - dat zijn korte afstemmingen op een door jou aan te geven woord.

Osho Tarot - kaart legging die  inspiratie geeft op jouw thema.

Telefonisch contact:  Ben je niet in de gelegenheid om te komen? Dan kunnen we elkaar ook bellen. Je belt dan naar een speciaal telefoonnummer en betaald 50 ct per minuut. Alleen tijdens deze open consult uren. Maak gewoon een afspraak via het contactformulier. Dan krijg je via je email een speciaal telefoonnummer waarmee je mij kunt bellen. 

Tarief

Pay As You Can* met een minimum van 12,50

Frequentie

Een kennismaking kun je maximaal twee maal boeken. Daarna kan een vervolg traject besproken worden.

Minima kunnen maximaal 3 maal een consult boeken. Daarna kunnen we kijken of verdere afspraken mogelijk en wenselijk zijn.

*Kijk voor de zekerheid altijd op de agenda van EdanZ of op deze website.

* Pay As You Can. Dit betekent dat je  betaald wat voor je mogelijk is of wat je passend vind. Het minimum bedrag betaal je vooraf of ter plekke. Wat je aan zou willen vullen kan ook achteraf. 

Boek een open consult

Maak hieronder een afspraak voor je open consult. Ik wil je vriendelijk vragen om ruim op tijd te komen en je geduld vragen als je onverhoopt toch even moet wachten. Boek voor een healing 2 maal een consult. 

Satsang Cirkel – 17-12-2018
Satsang cirkel - Helderheid in Liefde Een satsang cirkel is een plek van stilte, bezinning, vragen, antwoorden en uitwisseling. Maandagavond[...]
Wat is de waarde van een Satsang Cirkel
Wat is de waarde van een Satsang cirkel Hoe een Satsang cirkel je kan helpen om je eigenheid helder en[...]
Satsang Cirkel – Helderheid in Liefde
Satsang cirkel - Helderheid in Liefde Een satsang cirkel is een plek van stilte, bezinning, vragen, antwoorden en uitwisseling. Maandagavond[...]
Mediamieke Coaching
Als mediamiek coach ondersteun ik je bij vragen die je hebt en ondersteun ik je bij een in te zetten[...]
Energetische Clearing en Activatie
Energetische Clearing en Activatie is het contact met je energetisch veld vanuit een situatie van ontspanning. Na een kort voor[...]
Samen-Schouw
Waarschijnlijk heb je al heel wat gedaan op gebied van Zelf healing en bewustzijn. Ben je -redelijk- vertrouwd met energie[...]
>