My Rainbow Tribe Manifest

My Rainbow Tribe Manifest

In dit My Rainbow Tribe Manifest vind je een aantal van mijn uitgangspunten.

We leven op aarde om elkaar en onszelf te ontmoeten. Ik omarm  diversiteit van zijn en bestaan, erken mijn eigen eigenheid en die van een ander. We verlangen er naar elkaar met elkaar te delen. Samen ontvangen we, ervaren we en creëren we, in de tijd en er voorbij. Ik heb  hierin een gevoelde missie. Ik heb in hun leven zelfonderzoek gedaan, ben toegewijd aan het op peil houden van mijn deskundigheid en ga zorgvuldig om met vragen die ik ontvangen. 

 Ik wil inspireren en geïnspireerd worden. We hebben elk ons eigen verhaal en maken samen een nieuw verhaal.

 Ik doe ertoe, wat ik laat zien, wat ik neerzet. We doen er samen toe.

 Helen van mijzelf, is mijzelf ontmoeten in mijn kracht en in mijn kwetsbaarheid. Ik verwelkom mijn puurheid en liefdevolle kern.

 Helen van en met een ander is een gezamenlijke ontmoeting daar waar een blokkade zichtbaar wordt en daar waar de liefdevolle kern zichtbaar wordt.

 Ik help een ander het pad hiernaar toe vinden en ervaar hoe ook de mijne hierdoor zichtbaar wordt

 Ieder loopt een eigen pad, in eigen tempo.

 Heelwording is een persoonlijk gevoelde ervaring. Ik vertrouw de onderstroom in het leven die ons naar deze ervaring toe geleidt.

 Ik ben ingebed in een netwerk van verbinding, als ook een individu.

 Ik ontvang mijn licht en dat van een ander, en tevens leer ik mijn weerstanden te herkennen

 Ik geloof in een wereld met vrede in ons hart, ik zet me hiervoor in.

 Ik leer en ontwikkel mij, in afstemming met wat mij liefdevol wordt aangereikt.

 De aarde is onze ontmoetingsplek. Ik eer haar en heb haar lief.

Er is een licht dat ver boven alle dingen op aarde schijnt, ver boven ons allen, ver boven de hemelen de hoogste, allerhoogste hemel  Het is het licht dat schijnt in ons hart.                                                                                                                                                  Chandogya Upanishad (800 v. Chr. India) 

"

Helen is het ontmoeten van mijzelf en de ander in de transparante sprankelende diamanten vonk van onze innerlijke spiegels, waar de manifestatie van ons unieke hemellicht zichtbaar wordt. 

"

Met liefde, Betty

>