Energetische Clearing en Activatie

Energetische Clearing en Activatie is het contact met je energetisch veld vanuit een situatie van ontspanning. Na een kort voor gesprek neem je plaats op de behandel tafel en stem ik als behandelaar me af op ons Energetisch Contact.

VOOR :  Onbestemde klachten, proces ondersteuning vermoeidheid/uitputting, of als check up. Niet: Medische oplossing, waarheidszeggerij, ontzeggen eigen autonomie. Eerder een bekrachtiging en samen-werk.

WAT:  Afstemmen en connecten met jouw energieveld en je vraag. Doorstomen van helende energie ( spiegeleffect in contact ) Jij hoeft niets anders te doen dan te liggen. Of, als je liever hebt te zitten. Ook wel: Energetische massage, Diepte behandeling van blokkades in je systeem, Ontspanningssessie. 

HOE:  Bij voorkeur gemakkelijk zittende kleding aan. Bij voorkeur liggend, zittend kan ook. Niet of nauwelijks fysieke aanraking.

RESULTAAT:   Diepe ontspanning, Ervaren van nieuwe en fijne gevoelsbelevingen, Inzichten, Je omarmd weten - energetisch , in beweging zetten van een positieve flow.

WAAR:  Op locatie in Groningen.

Hoe een energetische behandeling precies werkt, daar kun je boeken over vol schrijven en lezen. Of het voor je werkt is een kwestie van voelen dat je dit graag wilt meemaken en ervaren wat het met je doet. Ik heb diverse opleidingen gedaan, en dat doe ik  nog steeds. Omdat ik het belangrijk vind feedback te krijgen, mensen te ontmoeten die mij een stukje verder op mijn pad helpen en ik wil blijven werken aan integriteit en helder contact.

Dat gezegd hebbende; ik kan je niet precies uitleggen hoe dit werkt. Niet vanuit mijn persoonlijk deel. Er gebeuren bijzondere dingen, niet medisch, wel in gevoel. Oh, zo voelt dit, hoor ik vaak terug. Een herinnering aan een diep oergevoel, van thuis zijn en thuis komen.

Geef via het contactformulier aan dat je een afspraak wilt maken. Je ontvangt dan een link naar de afspraken kalender. Wil je liever eerst wat meer informatie of telefonisch even kennismaken? Laat dit ook weten via het zelfde formulier.

>